CSALÁDI VÁLLALKOZÁS

A Faktor Épületgépész cégcsoport családi vállalkozás, melynek története hosszú évekre nyúlik vissza. Közel 30 éve állunk a lakosság és partnereink rendelkezésére az épületgépészet teljes területén. 1995-ben még 2 fő dolgozott cégünkben, a mai nap már 17 fővel szolgáljuk ki vevőinket, partnereinket.

Zöld energia

A megújuló energiaforrások közül a napelemes áramtermelés tervezésében, kivitelezésében tudunk segítséget nyújtani. Az energiatakarékos levegő-víz hőszivattyúk beépítésében is rendelkezésére állunk, több éves tapasztalattal.

Ipari hűtés

Kínálatunk között megtalálhatóak a lakossági, ipari, kereskedelmi hűtőberendezések alkatrészei is.
Szaküzletünk kínálatából, munkatársaink segítségével válogathatsz a megfelelő termékek közül.

Faktor Vállalkozási Iroda Kft

2008-ban a megújuló energia üzletágunk jött létre, melynek keretében napkollektorokat és napelemeket telepítünk, értékesítünk. 2014-ben elkészült bemutatótermünk amelybe beépítésre kerültek az általunk értékesített energiatakarékos megújuló energiás rendszerek is.

KLIMATIZÁLÁS

Cégünk 25 éve foglalkozik klíma és légkondiciónáló berendezések értékesítésével, telepítésével. családi házak, lakások, irodák klimatizálásával foglalkozunk az értékesítéstől a teljes beüzemelésig majd a szükséges karbantartásig.

Szellőztetés

Ahogy egyre inkább elszigeteljük magunkat a külső környezettől, úgy feledkezünk meg a belső komfort egyik alapvető eleméről, a szükséges friss levegőről. Hővisszanyerős szellőztető rendszerekkel hatékonyan pótolhatjuk.

nézz be hozzánk!

Keress minket e-mailben, telefonon vagy a kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Adatvédelem

4 + 7 =

Szaküzletünk

1173 Budapest, Pesti út 9.

NYITVATARTÁS

H -P: 8 – 17, Sz: 8 – 13

E-mail

info@napelemfaktor.hu