Rólunk

Fűtés – hűtés hőszivattyúval, napelemes áramtermelés

Alternatív hűtési fűtési megoldásokkal foglalkozó üzletága azzal a céllal jött létre, hogy korszerű, alternatív fűtő-hűtő rendszereket, környezetbarát és gazdaságos energetikai megoldásokat, tervezzen vagy valósítson meg.

Napjainkban sokat lehet hallani a megújuló energiák felhasználásáról. Sokféle rendszer megoldás kerül előtérbe, ehhez megannyi cég megannyi terméket kínál az Ön számára. Az így megjelenő információk és reklámok főleg termékekről szólnak, holott a termékek önmagukban működésképtelenek, és csupán építőelemei lehetnek egy teljes rendszernek.

Ehhez kínáljuk fel Önnek szaktudásunkat. Személyes konzultáció után olyan energetikai rendszert javaslunk Önnek,mely illeszkedik elvárásaihoz és pénztárcájához a megvalósítás, de később az üzemeltetés során is.

Cégünk a kivitelezési munkák mellett pályázatok megírásával is segít a megújuló energiák hasznosítása terén.

Amennyiben energiatakarékos fűtésre, hűtésre, napenergia, zöld energia felhasználására van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Várjuk érdeklődését személyesen bemutatótermünkben Budapest, XVII. Pesti út 9. szám alatt vagy az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36 1 253 0394
Mobil: +36 20 398 0950

E-mail:  info@napelemfaktor.hu

Bemutatótermünk:
Budapest, XVII. Pesti út 9.

Budapest, XVII. Pesti út 9.

NAPELEM KALKULÁTOR
Számolja ki gyorsan és könnyedén havi villanyszámlája alapján, hogy milyen konstrukcióra van szüksége